Ponsel
0086-15757175156
Telpon Kita
0086-29-86682407
E-mail
trade@ymgm-xa.com

Roller Carrier / Roller ndhuwur

  • Excavator Top Roller Carrier Roller Upper Roller For Hitachi ZX200 And Komatus PC200-8 Excavator In Construction Parts

    Excavator Top Roller Carrier Roller Upper Roller Kanggo Hitachi ZX200 Lan Komatus PC200-8 Excavator Ing Bagian Konstruksi

    Fitur
    1. Bahan roller operator yaiku 40MnB, 40Mn2, 40Mn, lan liya-liyane miturut kondisi kerja.
    2. Sawise presisi forging lan normalizing, awak wheel digawe panas lan semprotan quenched minangka kabèh.Ing atose lumahing ngidhak tekan HCR52-62, lan ambane hardening tekan luwih saka 7-10mm (HRC53-56), njupuk resistance impact maneh ing njaba lan nang awak wheel lan resistance abrasion lumahing.
    3. Supaya bisa adaptasi karo wilayah tropis lan beku, sistem segel lenga ngambang standar lan sistem pelumasan sing diformulasikan dening produk kita ngidini roda sprocket rampung disegel lan bebas saka pangopènan ing kahanan kerja sing abot utawa kahanan iklim (-45 ℃ -120 ℃).